Doe mee aan een wedstrijd!

2011-09 #04 Message - voorkantIn een van de eerdere uitgaven van de Message, schreef ik een artikel over het nut van sport voor de eigen praktijk. Een element dat bij veel sporten een rol speelt, is het wedstrijdelement. Wanneer een sporter zichzelf wil ontwikkelen in de beoefening van de sport om steeds beter te worden, is het wedstrijdelement een goede stimulans. Ook in de beoefening van de sport ‘ondernemen’ kun je jezelf snel verder ontwikkelen door aan wedstrijden mee te doen. In dit artikel tref je een verslag aan van een ondernemerswedstrijd waar ik onlangs aan heb deelgenomen en van de leerpunten die het mij heeft opgeleverd.

December 2010
De bedrijvenclub waarvan ik lid ben, kondigt aan een wedstrijd te organiseren voor jonge ondernemingen in de regio. Het soort bedrijf maakt niet uit, iedereen mag meedoen. Voorwaarde is dat het een regionaal bedrijf is, dat niet korter dan één jaar en niet langer dan vijf jaren ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel. Zelfverzekerd over mijn ondernemerscapaciteiten en impulsief als ik op dat moment nog ben, schrijf ik mijn bedrijf direct in.

Download de hele Message…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *