Social Media, politiek, ADHD en de behandelaar

2012-04 #02 Message - voorkantIn dit artikel beschrijf ik graag een nogal wonderlijk verhaal. Een avontuur bijna. Een verhaal waarbij je je kunt afvragen hoe gek dingen in de huidige tijd kunnen verlopen. En hoe belangrijk het voor de masseur/therapeut is dat deze ontwikkelingen er zijn. Ontwikkelingen waar wij allemaal gebruik van kunnen, bijna zouden moeten maken. Om ons mooie werk snel zichtbaar te maken en te verspreiden onder een grote groep mensen, die dat heel hard nodig hebben.

Sinds ruim twee jaar begeef ik mij in de wereld van de ‘social media’. Websites waar mensen met elkaar communiceren wat ze vandaag aan het doen zijn, wat ze in het verleden allemaal gedaan hebben en met elkaar discussiëren over onderwerpen die hen bezighouden. De meest gebruikte netwerksites zijn Twitter, LinkedIn, Facebook en Hyves.

Download de hele Message…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *