Volle agenda in rustige tijden

2012-09 #04 Message - voorkantToen ik dit artikel schreef was het zomervakantie in Nederland. Dit inspireerde mij om het onderwerp van dit artikel te kiezen: tips en zelfmotivatie voor in deze periode, die door de meeste masseurs en therapeuten als rustig wordt ervaren.

Sinds de start van mijn eigen praktijk in 2005 is de zomervakantie elk jaar de meest rustige periode in mijn praktijk. Om die reden heb ik er steeds voor gekozen om drie van de zes weken waarin de zomervakantie in mijn regio valt, zelf vrij te nemen en op vakantie te gaan. De andere drie weken zijn dan toch redelijk gevuld met afspraken met de mensen die dan zelf niet op vakantie gaan. Het nadeel van deze planning is wel: als je daadwerkelijk op vakantie gaat, dan ga je in de duurste periode.

Download de hele Message…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *