Ondernemen, hoe doet u dat?

2013-02-01-reflexzone-voorkantVeel ondernemers in de zorg vinden ondernemen maar een last. Liever zijn ze met hun echte vak bezig. Toch hebt u er mee te maken. En dan kunt u van deze nood beter een deugd maken. Maar hoe?

Veel reflexzonetherapeuten zijn goed in hun vak. Ze weten empathisch te luisteren naar de cliënt, vragen te beantwoorden, behoeften in te vullen en klachten met succes te behandelen. Toch blijkt dit tegenwoordig niet voldoende om gegarandeerd een volle praktijkagenda te hebben. Er is meer actie nodig. Ook blijkt dat steeds meer zorgverzekeraars de behandelingen minder of niet meer vergoeden. Veel consumenten kiezen ervoor geen aanvullende verzekering meer af te sluiten. Andere wegen naar de consument dienen daarom aangelegd te worden, andere geldstromen aangeboord.

Lees het hele artikel…

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *