Reflexpunt: Een wereld zonder afhankelijkheid…

2013-11-06-vngk-voorkantHoe zou de wereld eruit zien zonder afhankelijkheid… Van geld? Van de crisis? Van zorgverzekeraars? Van regels en eisen? Zou jij je honderd procent van de dag heerlijk vrij kunnen voelen als je niet afhankelijk was?

In dit reflexpunt wil ik aandacht besteden aan de ontwikkelingen van de afgelopen jaren, waardoor er voor mij als natuurgeneeskundig therapeut een bepaalde mate van afhankelijkheid ontstaan is, waar ik steeds meer last van heb en nog meer last van kan krijgen als ik me niet loskoppel ervan.

Er was eens… iemand die op de gedachte kwam: ‘Hoe zou de wereld eruit zien als natuurgeneeskundige therapie vergoed zou worden door de zorgverzekeraars? Zouden we dan met ons mooie werk de wereld een beetje beter kunnen helpen? Een vaak beter werkend alternatief kunnen bieden naast de reguliere, reeds erkende, weg?

Bezoek de website van het VNGK…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *