Veelzijdig ondernemen als credo

2014 #09 Sportmassage - VoorkantDoor: Janke Greving

Hoe ga je als sport- of wellnessmasseur de markt op? Daarover heeft Marja van der Ende het nodige te vertellen. Ze had een marketingfunctie, maar doorleefde op 24-jarige leeftijd haar eerste burn-out. Een paar jaar later was ze opnieuw ‘aan de beurt’. Het roer moest om, er moest meer balans komen. Minder met het hoofd, meer met de handen aan het werk. Inmiddels heeft ze een bloeiende praktijk, waarvoor ze haar kennis en ervaring over marketing goed kan gebruiken.

Een vakantie in Turkije bracht haar op het spoor van een nieuwe missie. In dat land kan het haast niet anders of je laat je als toerist masseren. Marja deed dat ook, en naast ontspanning gaf die massage haar ook het idee over een andere invulling van de toekomst.

Bekijk ook het column van Janke Greving in deze uitgave…

Bezoek de website van de NGS…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *