Verder kijken dan je handen lang zijn

2014-12 #04 Message - VoorkantMijn vorige artikel ging over het omgaan met de economische crisis waarin wij met z’n allen zitten. Ik schreef over actief blijven en over mijn eigen worsteling met een leger wordende agenda. Inmiddels heeft het tij zich bij mij weer gekeerd.
Mede met dank aan het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en het Centraal Zorg Portaal. En een beetje aan mezelf voor het actief zijn en blijven, ook in de mindere tijden.

Een maand geleden las ik in de nieuwsbrief van het Centraal Zorg Portaal, netwerk voor zorgprofessionals, de volgende tekst: “Het Centraal Zorg Portaal melde zich aan als campagne partner. U ook? Wist u dat in Nederland 31% van het werkgerelateerde verzuim wordt veroorzaakt door werkdruk of werkstress? En dat 40% van de Nederlandse werknemers behoefte heeft aan aanvullende maatregelen tegen werkdruk en werkstress? Nederland is hier geen uitzondering op. Werkstress is ook in de rest van Europa het op een na vaakst genoemde werkgerelateerde gezondheidsprobleem.”

Download de hele Message…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *