Publiciteit zoeken, maak er een sport van…

2015-01 #01 Message - Voorkant“Ik ben verslaafd aan publiciteit”, zei ik gisteren tegen de cursisten van de basismodule ‘holistisch ADHD expert’ waar ik docent van ben. Dit was natuurlijk niet zonder reden. Zeker voor het onderwerp ADHD, maar eigenlijk voor alle onderwerpen waar een andere vorm van aandacht voor nodig is dan de huidige in de media, is het zoeken van publiciteit een waardevol middel om je visie te verspreiden.

In mijn jeugd heb ik mezelf voorgenomen om beroemd te worden. Ik had mijn eigen idool in de popmuziek die ik aanbad. Maar ja, ik kan niet zingen of acteren, dus waar word je dan beroemd mee? Daarnaast was ik bijna honderd procent van de dag onzeker, hoe kan je dan beroemd worden?

Download de hele Message…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *