Vragen over ondernemen? Stel ze gerust…

2015-05 #02 Message - voorkantSinds een aantal jaren gebruik ik vragenkaartjes wanneer ik grote groepen te woord sta bij workshops en lezingen over ondernemen, marketing en social media. Het kunnen stellen van de vragen waarmee jij rondloopt en weten dat je antwoorden op die vragen krijgt, geeft rust. Een onbeantwoorde vraag geeft chaos, dat blokkeert soms en kost dan onbewust energie. In dit artikel wil ik een aantal vragen die mij gesteld zijn, vermelden en verrijken met een antwoord vanuit mijn meestal van anderen afwijkende visie op ondernemen.

Onder het mom van: ‘Zo kan het ook!’ is het een mix geworden van vragen over praktische zaken en over vrij en blij ondernemerschap.

Download de hele Message… 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *