Uit huis gaan

Dit artikel is niet bedoeld voor al die ouders die hun kinderen op een bepaald moment in hun leven uit huis zien gaan en moeten loslaten. Daar zijn genoeg andere boeken en artikelen over geschreven. Dit artikel gaat over het verhuizen van je praktijkruimte, voor het geval je nu vanuit huis onderneemt of nog startend bent en de stap ‘naar buiten’ gaat zetten. Wat komt daarbij kijken en welke mogelijkheden zijn er? 

Zoals in ieder artikel dat ik schrijf voor de Message, is hierin weer een grote dosis eigen ervaringsdeskundigheid terug te vinden. Na tien jaar ondernemen vanuit mijn eigen huis heb ik nu de stoute schoenen aangetrokken om mijn activiteiten gedeeltelijk elders voort te zetten.

DOWNLOAD DE HELE MESSAGE…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *