Wereldverande-raar

Als kind was ik niet zo’n ‘wereldveranderaar’. Ik liep mee in het vaste stramien, keek de kat uit de boom, was nergens echt goed in en was vooral angstig om mijn hoofd boven het maaiveld uit te steken. Ik raak daarom steeds meer verwonderd over de wegen die ik in de afgelopen (bijna) elf jaar ondernemen ben ingeslagen. Ik wist niet dat ik het in me had. Tot ik met massage in aanraking kwam.

Ook jij kunt verwonderd raken over je eigen kunnen. Het begint ‘gewoon’ met masseren. Ergens heb je de drang gevoeld. Ben je je bewust geworden dat je huidige of voormalige baan het gewoon niet helemaal is of was. Wilde je meer dan dat. Het enige dat je hoeft te doen is die drang te volgen. De
stap te zetten om je eerste massagecursus te gaan doen. Het diepe gat in te springen om je eigen praktijk te gaan starten.

DOWNLOAD DE HELE MESSAGE…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *