Mond-oor-mondreclame

Op het moment van schrijven heb ik net een tweedaagse marketingtraining achter de rug. Een training waarin niet alleen kennis over ‘hoe maak je een marketingplan’ en ‘met welke middelen kun je cliënten laten weten dat je bestaat’ door mij wordt overgedragen, maar waarin vooral aandacht besteed wordt aan blokkades. Wat blokkeert jou om jezelf te laten zien? Wat gaat er mis bij het werven van cliënten en het opbouwen van je naamsbekendheid? Hoe komt het dat de reclame niet op gang komt?

Al filosoferend kwamen we tijdens de training op aanpassing van het woord mond-tot-mondreclame naar mond-oormondreclame. Eigenlijk is er in de weg van mond tot mond nog veel meer aan de hand waardoor het mis kan gaan.

DOWNLOAD DE HELE MESSAGE…

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *