Multifocus

2015-02-4-counselling-magazine-voorkantIs jouw praktijkvoering afhankelijk van de eisen van zorgverzekeraars? Als zorgvergoedingen dan wegvallen en je hebt (nog) geen andere doelgroepen aangeboord, heb je geen inkomen meer. Dat kan anders door risico’s te spreiden over meer doelgroepen en activiteiten: multifocus toepassen. Het voordeel is dat jouw inkomen uit je praktijk niet afhankelijk is van een geldstroom.

De stijging van het aantal (veelal dienstverlenende) zzp’ers en de aanvullende eisen van de zorgverzekeraars dwingen ons om creatief te zijn en anders naar ondernemerschap te kijken. Multifocus toepassen betekent ‘veelzijdig ondernemer zijn’. Er zijn geen grenzen aan het aantal verschillende doelgroepen dat je benadert en het aantal activiteiten dat je ontplooit. Veelzijdig ondernemen kan de toekomst voor de zelfstandig werkende gezondheidsprofessional positief beïnvloeden.

Bezoek de website van Counselling Magazine…

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *