Hard-lopen of hardlopen?

In de Message van september 2015 publiceerde ik een artikel met de titel: ‘Uit huis gaan’. Ik schreef hierin dat ik de stap had gezet om een praktijkruimte elders te betrekken en gaf jou tips bij het vinden van een geschikte locatie. Je kon hierin de volgende tekst lezen: “Tsja… en of dit de juiste locatie is, mag de tijd mij leren. Om dit te ontdekken kan ik het alleen maar uitproberen.

Op het moment van schrijven zit ik een maand bij The Greenhouse. Ik voel me hier meer dan welkom, heb interessante gesprekken met collega ondernemers die hier zitten en mijn klanten reageren enthousiast op de ruimte waarin ik hen begeleid naar stressvrij werken, ondernemen en leven. Ik wens jou toe dat je hetzelfde kunt ervaren op de plek waar jij werkt aan de gezondheid van anderen!”

We zijn nu een paar maanden verder, ik voel mij nog steeds meer dan welkom bij The Greenhouse, maar toch ben ik weer terug naar huis. De tijd heeft mij van alles geleerd. Wat is er gebeurd?

DOWNLOAD DE HELE MESSAGE…

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *