Wkkgz, DBA en het gefrustreerde kinderfeest

De titel van dit artikel laat zich lezen als een spannend kinderboek. En misschien is de inhoud dat ook wel. Niemand weet hoe het afloopt, niemand weet of de ondernemer in jou de juiste keuze maakt. In een woud van papierwerk ligt een pad, nog voor iedere praktijkhouder verscholen, met een bestemming die bij diegene past. Welk pad kies jij?

Met Sinterklaas en Kerst als metafoor en een grote dosis fantasie, zal ik in dit artikel uitleggen welke ontwikkelingen er gaande zijn in onze sector. Ontwikkelingen die ook jou in meer of mindere mate raken.

UVIT/VGZ
Er was eens… een jaarlijks Sinterklaasfeest. Sinterklaas deelt kadootjes uit en de Zwarte Pieten zijn de hulpjes van Sinterklaas, om al die kadootjes op de juiste plaats te brengen. Plotseling heeft een groep mensen bezwaar tegen de kleur van Piet. Het moet veranderen. Of de achterliggende reden nu wel of niet gekoppeld is aan het juiste Sinterklaasverhaal, maakt nu niets meer uit. Het moet veranderen.

DOWNLOAD DE HELE MESSAGE…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *