(Over)leven zonder zorgvergoedingen

Het zal je niet ontgaan zijn: er is de afgelopen jaren veel gezegd en geschreven over de eisen die zorgverzekeraars stellen aan therapeuten. Heb je net je medische en/of psychosociale basiskennis opleiding volgens PLATO normering gevolgd? Dan is dit artikel wellicht niet zo interessant voor jou. Of toch wel? Niemand weet namelijk wat de volgende stap of eis van de zorgverzekeraars zal zijn. Niemand weet hoe de cliënt zich gaat bewegen. Van steeds meer cliënten hoor ik dat ze geen aanvullende verzekering meer hebben of deze aankomend jaar stopzetten. Hoe zorg je er dan voor dat je de continuïteit in je praktijk waarborgt, wanneer je vooral cliënten hebt die jouw sessies (vergoed) willen krijgen?

Verantwoordelijkheid

Laat ik beginnen met de volgende stelling: “De therapeut is niet verantwoordelijk voor de wijze waarop de cliënt de rekening betaalt”.

BEZOEK DE WEBSITE VAN DE DURA…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *