Als je website gehackt is

Juist als ik denk dat ik geen voer voor een nieuw artikel heb, gebeurt er weer iets waardoor ik jullie kan verblijden met een mooi verhaal. Dit keer een minder leuke ontwikkeling, waarbij ik nog steeds last heb van de nasleep: mijn website was gehackt.

Welk onnozel persoon het in zijn hoofd heeft gehaald om mijn website te hacken en dan zelfs zonder geld te vragen om het weer recht te trekken, snap ik niet. Maar het is aan de orde van de dag tegenwoordig. Dus weer genoeg tips om jullie te behoeden voor deze ellende.

Waarom worden websites van (kleine) ondernemers gehackt?

Op die vraag heb ik in mijn geval geen duidelijk antwoord, slechts een vermoeden.

LEES HET HELE ARTIKEL…

DOWNLOAD DE HELE MESSAGE…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *