5 jaar

Het boek ‘Vrij en blij zelfstandig ondernemen’ bestaat 5 jaar! Reden genoeg voor een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen rondom het boek en de MultiKracht® methode dus.

Op 29 november 2012 werd mijn eerste boek geboren. ‘Vrij en blij zelfstandig ondernemen’ zag het levenslicht na een periode van precies negen maanden voorbereiding.

Inmiddels zijn we vijf jaar verder en kan ik alleen maar verheugd zijn met de resultaten: vele zelfstandig (startende) ondernemers gingen met de MultiKracht® methode aan de slag om hun kennis, kunde, gedrag en contacten optimaal gecombineerd in te zetten in hun praktijk. Zowel door het boek te lezen, als door workshops en trainingen te volgen, als door persoonlijke begeleiding aan te vragen bij mij zelf. Er zijn nu bijna 1200 exemplaren van het boek verkocht, dat zowel op papier als in een e-bookversie te verkrijgen is.

Het publiceren van een boek is een intensief proces, zowel om het te schrijven als om het in de wereld neer te zetten en te laten opgroeien. Ook ik ben persoonlijk en zakelijk meegegroeid met de inhoud van het boek en kan nu zeggen dat ik mijn eigen verhaal leef en uitstraal. Met af en toe de nodige blokkades, natuurlijk, die horen bij het leven. Met name mijn uitgever, Uitgeverij Gopher, bedank ik voor de intensieve begeleiding in de periode naar en na publicatie van dit boek.

Niet alleen startende ondernemers blijken geïnteresseerd in het boek, maar juist ook ondernemers die al jaren bezig zijn met hun praktijk of bedrijf en soms vastlopen. De oefeningen in het boek kunnen helpen om door blokkades heen te breken rondom verschillende onderwerpen: cijfers, administratie, marketing, klanten werven, netwerken, de vragen ‘wie ben ik?’, ‘wat kan ik voor een ander betekenen’ en ‘hoe maak ik mezelf zichtbaar?’…

Om de 5e verjaardag van mijn boek te vieren, heb ik deze nieuwe website gelanceerd: www.vrijenblijzelfstandigondernemen.nl. Hier vind je meer informatie over de inhoud van het boek, de bestelinformatie en ook oude blogs en media-uitingen over de MultiKracht® methode. In de toekomst vind je hier meer blogs en ervaringsverhalen van anderen over hoe zij het ondernemen ervaren en wat hen heeft geholpen zich daarin vrij en blij te voelen.

Wie weet is dit boek een inspirerend cadeau voor jezelf of een andere (startende) ondernemer? Ik verwelkom je graag om het te lezen en met de inhoud intensief aan de slag te gaan, ook samen als dat is waar jij behoefte aan hebt…

Bestellen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *