AVG: ik worstel ermee

Ondernemers worden regelmatig geconfronteerd met nieuwe wetgeving, zo ook de zelfstandig massagepraktijkhouder. Ongeveer een half jaar geleden las ik voor het eerst iets over de AVG, de Algemene Verordening Gegevensbescherming, in een nieuwsbrief van een online marketingbureau waar ik mij op geabonneerd heb. Ik heb het nog even laten liggen, je kent dat… te druk om me ermee bezig te houden. Toch bleef het steeds mijn aandacht trekken, door de deadline die steeds dichterbij kwam: 25 mei 2018.

Voor dergelijke omvangrijke en ingewikkelde zaken heb ik een ‘mannetje’: Edwin Lansbergen van De Slimme Werkplek. Hij weet mij vaak in ‘Jip en Janneke’-taal uit te leggen wat voor mij de gevolgen zijn van dergelijke veranderingen en wat ik in mijn situatie moet ondernemen om aan de wetten en regelgeving te voldoen. Ik heb hem daarom gevraagd om voor jullie een en ander op papier te zetten. Hieronder de bijdrage van Edwin over de AVG.

LEES HET HELE ARTIKEL…

DOWNLOAD DE HELE MESSAGE…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *