Op bezoek bij Mirjam van Starrenburg

“Gemotiveerd en dankbaar: een paar weken geleden nog in tranen, want wat heb ik hard gewerkt en dan je kind loslaten. Gelukkig is er ook weer iets nieuws op m’n pad gekomen. Deurtje dicht, deurtje open. Dus op naar een nieuwe stap en ik neem al het goeie met me mee!”.

Ergens in juni valt mijn oog op deze woorden, gedeeld op LinkedIn met daaronder een link naar het artikel: ‘Masseuse aan huis stopt als platform’. Een ultiem onderwerp voor deze rubriek in dit themanummer over ondernemen.

Want weten wanneer je stopt, is onlosmakelijk verbonden aan het ondernemerschap. En Mirjam van Starrenburg kan hier dus over meepraten.

LEES HET HELE INTERVIEW…

DOWNLOAD DE HELE MESSAGE…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *