Prille business

Ken je dat gevoel, dat spannendste moment van ondernemen, als je ervan overtuigd bent een geweldig idee te hebben bedacht of een gat in de markt te hebben gevonden? Wanneer je alle voorbereidingen aan het treffen bent, investeringen aan het doen bent, maar het nog net geen inkomen oplevert? Ik heb het al meerdere keren mogen meemaken door de verschillende activiteiten die ik heb ontplooid zo in de loop der jaren, en nu weer…

Na 13 jaar ‘professioneel hobbyen’ in mijn praktijk kan ik nu zeggen dat ik nog nooit zo verwonderd ben geweest over het ontwikkelingsproces van een nieuwe potentiële bron van inkomsten als bij dit initiatief: fietsen voor m’n eten. Hoe een hobby kan uitgroeien tot een nieuwe leefstijl en wellicht een nieuwe bron van inkomsten voor mijn bedrijf.

LEES HET HELE ARTIKEL…

DOWNLOAD DE HELE MESSAGE…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *