Je praktijk in beweging

Op het moment van schrijven zit ik in de laatste nawee van een onprettige olifantenbevalling… denk ik, hoop ik althans. Twee jaar heftige familieomstandigheden hebben hun striemen nagelaten: een bijna lege praktijkagenda. Hoe breng ik mijn praktijk weer op gang? Helemaal opnieuw beginnen? Of heeft datgene wat ik heb opgebouwd in veertien jaar ondernemen, nog waarde?

In mijn situatie is er weinig veranderd aan de locatie waar ik mijn praktijk heb. Ik had in 2015 even een zijstapje gemaakt naar een andere locatie buitenshuis, maar inmiddels zit ik weer heerlijk in die huiselijke omgeving, waar mijn cliënten even volledig tot rust kunnen komen. Tijdens trainingen hoor ik weleens andere verhalen: masseurs en therapeuten die door omstandigheden als scheiding of verhuizing op een totaal andere plek echt opnieuw moeten beginnen.

LEES HET HELE ARTIKEL…

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *